Calitățile noastre

 • Experiență

  Peste 5 ani în domeniu

 • Varietate

  Gamă de produse cu zeci de opțiuni

 • Pasiune

  Personal cu dedicație pentru holticultură

 • Asistență

  Interactivitate cu și sprijin pentru clienții noștrii

Istoria noastră

Familia noastră produce și comercializează butași de trandafiri și pomi fructiferi pentru clienți din toată țara. Având o experiență de peste 5 ani în domeniul horticulturii, pasiunea noastră este garanția dumneavoastră pentru o colaborare de succes.

Gama noastră de produse este una foarte variată, și crește încontinuu. Puteți găsi cele mai populare soiuri de trandafiri și pomi în oferta noastră, dar și câteva specialități mai rare.

Garantăm produse și servicii de cea mai bună calitate, și vă asigurăm de o colaborare cu devotament de la plasarea comenzii până la finalizarea acestuia. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări legate de produsele și serviciile noastre, sau despre horticultură în general.

Informații

În era informației, și noi punem preț pe informarea clienților despre noutăți și comunicarea cu cei care sunt interesați de produsele noastre.

Pe paginile noastre sociale vă ținem la curent cu soiurile noi pe care le adăugăm în gama noastră dar și cu promoțiile sau alte activități desfășurate de noi care v-ar putea interesa.